FAQ  •  Zarejestruj  •  Zaloguj

3Makeda

<<

Scull

Avatar użytkownika

Posty: 589

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 12:39

Lokalizacja: Rzeszów/Dębica

Frakcja: Skorne

Post sobota, 2 marca 2013, 15:03

Re: 3Makeda

Koza napisał(a):
Simon99 napisał(a):
Koza napisał(a):Ale wtedy nie będziesz miał furii na obydwa :D


Właśnie dlatego dostała feata, że może sobie dodawać punkty furii.


Ale dodatkowe furie dostaje jak już rzuciła feata, czyli po aktywacji, czyli choćby stanęła na rzęach to nie rzuci Dark Guidance+Road to War :P Zakładając, że będzie miała 6 furii.


Po pierwsze może odpalić feat, rzucić dark guidance i zabić model i dostać furię.
Po drugie jest warlock unitem, czyli może odpalić feat i któryś z EC może zabić modele i oddać jej furię do rzucania zaklęć. Także ten. Poza tym gdyby posiadała oba to byłoby całkiem spoko, obydwu zaklęć potrzebujesz tylko w jednej turze (w pierwszej turze nie potrzebujesz DG, a po turze szarży armii nie potrzebujesz RtW). :P
Lista ofiar Agonizera MK3:
1x Wolf of Orboros
1x Arcanist
<<

yaro

Avatar użytkownika

Posty: 7451

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 11:25

Lokalizacja: Krakow

Frakcja: Skorne

Post sobota, 2 marca 2013, 15:03

Re: 3Makeda

zapomniales Koza ze to warlock unit, mozesz rzucic feat, aktywowac przydupasow nabic furie i rzucic zaklecia.
Herudaio napisał(a):Nobody expects the Iosian inquisition!

0-6(1) > 10-7(3) ?
<<

Elros

Avatar użytkownika

Posty: 1685

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 22:10

Lokalizacja: Szczecin

Frakcja: Retribution of Scyrah

Post sobota, 2 marca 2013, 15:31

Re: 3Makeda

Własnie, macie gdzieś opisane działanie Warlock Unitów?
Dziekan WTC2016 napisał(a):To nie ma prawa się nie udać
<<

yaro

Avatar użytkownika

Posty: 7451

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 11:25

Lokalizacja: Krakow

Frakcja: Skorne

Post sobota, 2 marca 2013, 15:33

Re: 3Makeda

byl zapis na karcie CoC w prezentacji.
Herudaio napisał(a):Nobody expects the Iosian inquisition!

0-6(1) > 10-7(3) ?
<<

Koza

Avatar użytkownika

Posty: 1781

Dołączył(a): wtorek, 19 lutego 2013, 20:32

Frakcja: Circle Orboros

Post sobota, 2 marca 2013, 16:19

Re: 3Makeda

O fakt, o tym zapomniałem... Ale jesteś pewny, że można robić takie myki, że po skończonej akcji Makedy można zrobić coś obstawą i wrócić do Makedy? Brzmi jak niezły czit jeśli to prawda O.o
Obrazek
Wariat napisał(a):
Shino napisał(a): firing formulae transfinite emergence projectora


AAAAYYY MACARENA!
<<

yaro

Avatar użytkownika

Posty: 7451

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 11:25

Lokalizacja: Krakow

Frakcja: Skorne

Post sobota, 2 marca 2013, 16:24

Re: 3Makeda

zaklecia i feat nie maja umiejscowienia- sa w dowolnym momencie aktywacji- jesli zasady nie okresla tego w podreczniku to nie jest to zaden cheat tylko normalne rozegranie aktywacji oddzialu. I nie wiem czy moge ruszyc makede i wrocic do niej z rzucaniem zaklec ale na chwile obecna nie widze przeciwskazan by rzucic feata, zaklecie, wykonac akcje obstawa i dopiero wykonac akcje makeda rzucajac kolejne zaklecia.
Herudaio napisał(a):Nobody expects the Iosian inquisition!

0-6(1) > 10-7(3) ?
<<

Gift

Avatar użytkownika

MultiTroll

Posty: 7245

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 08:01

Frakcja: Skorne

Post sobota, 2 marca 2013, 19:46

Re: 3Makeda

hmm ciekawie działa więc warlock unit, sporo można wykombinować z tego
QcDWG napisał(a):Cale mk3 jest jedna wielka dobra decyzja. Plus praktycznie kazda errata? A sr17 juz wyglada duzo lepiej niz na poczatku...

Obulus, Mortician’s Guild napisał(a):Farming is a senseless pursuit. You sow what you may reap, then you reap what you may sow. Senseless.

yaro napisał(a):To po co gracie? By narzekac?
Poprzednia strona

Powrót do Nowości

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości