FAQ  •  Zarejestruj  •  Zaloguj

Warroom2 oszust

<<

Dziekan

Avatar użytkownika

Posty: 4513

Dołączył(a): czwartek, 8 sierpnia 2013, 11:58

Lokalizacja: Warszawa / Pruszków

Frakcja: Protectorate of Menoth

Post wtorek, 30 sierpnia 2016, 22:03

Warroom2 oszust

Słuchajcie , na iOS kupiłem kilka decków .
Ściągam warroom na androida, loguje sie iiiii nie mam 4 z nich .

Wiecie jak to mozliwe ?
Obrazek
<<

Orkux

Avatar użytkownika

Posty: 232

Dołączył(a): piątek, 6 maja 2016, 18:54

Frakcja: Protectorate of Menoth

Post wtorek, 30 sierpnia 2016, 22:23

Re: Warroom2 oszust

a) wersje ios-android mogę nie być kompatybilne
b) war room ma ograniczenie do chyba 3 urządzeń
c) może się nie zalogowałeś prawidłowo
Obrazek
<<

Dziekan

Avatar użytkownika

Posty: 4513

Dołączył(a): czwartek, 8 sierpnia 2013, 11:58

Lokalizacja: Warszawa / Pruszków

Frakcja: Protectorate of Menoth

Post wtorek, 30 sierpnia 2016, 22:25

Re: Warroom2 oszust

b) mam na 2 urządzeniach nigdzie więcej
c) tu na bank loguje się prawidłowo

jesli chodzi o a) to byloby to troche dziwne.. to nie powinno miec zadnego znaczenia

chyba bede musial do nich napisac


czy ktos z Was tez sie spotkal z takim problemem?
Obrazek
<<

Szymon

Posty: 446

Dołączył(a): czwartek, 21 lutego 2013, 08:12

Lokalizacja: Gdańsk / Łomża

Frakcja: Cygnar

Post środa, 31 sierpnia 2016, 08:51

Re: Warroom2 oszust

Na ios powinienies miec opcje 'reedem' albo 'refresh'. A jak nie to pisz do nich.
<<

Vanswirr

Posty: 306

Dołączył(a): czwartek, 18 kwietnia 2013, 21:23

Frakcja: Retribution of Scyrah

Post środa, 31 sierpnia 2016, 10:33

Re: Warroom2 oszust

mam identycznie, kupiłem najpierw na Ios na iphona, a potem ściągnąłem warroma na tablet z androidem, te nie widzi zakupionych decków.
Papież mrocznych otchłani sexpiwnicy
Obrazek
<<

Dziekan

Avatar użytkownika

Posty: 4513

Dołączył(a): czwartek, 8 sierpnia 2013, 11:58

Lokalizacja: Warszawa / Pruszków

Frakcja: Protectorate of Menoth

Post środa, 31 sierpnia 2016, 11:20

Re: Warroom2 oszust

dobra, juz skminilem!

idziesz w miejsce gdzie kupiles najpierw ( w moim przypadku ios) wlaczasz warrooma, wyloguj sie, zaloguj ponownie, znowu sie wyloguj
odpalasz teraz na androidzie, logujesz sie i masz wszystko
potem mozesz robic z logowaniem co chcesz i gdzie chcesz, wszystko jest wszedzie :D

takze problem z glowy
Obrazek
<<

Vanswirr

Posty: 306

Dołączył(a): czwartek, 18 kwietnia 2013, 21:23

Frakcja: Retribution of Scyrah

Post środa, 31 sierpnia 2016, 11:51

Re: Warroom2 oszust

Zadziałało :)
Dzięki wielkie :)
Papież mrocznych otchłani sexpiwnicy
Obrazek
<<

Epik

Avatar użytkownika

Posty: 283

Dołączył(a): poniedziałek, 18 listopada 2013, 17:16

Lokalizacja: Bydgoszcz/Warszawa

Frakcja: Circle Orboros

Post środa, 31 sierpnia 2016, 12:36

Re: Warroom2 oszust

O, u mnie też zadziałało, choć ja miałem problem z dwoma iOSami. Dziękuję!!
Jeszcze tylko pozostaje problem jak bestiom w czasie gry wyłączają się 'serduszka' i nie mogę zaznaczyć im dmg. To dopiero wnerwia...
<<

Dziekan

Avatar użytkownika

Posty: 4513

Dołączył(a): czwartek, 8 sierpnia 2013, 11:58

Lokalizacja: Warszawa / Pruszków

Frakcja: Protectorate of Menoth

Post środa, 31 sierpnia 2016, 13:29

Re: Warroom2 oszust

kurde ,ale jestem sprytny.

nie ma sprawy.

jak sie serduszka wylaczaja to musisz kliknac w te kwadraciki z aspektami, tez przechodzi do tabelki z dmg.
Obrazek
<<

Epik

Avatar użytkownika

Posty: 283

Dołączył(a): poniedziałek, 18 listopada 2013, 17:16

Lokalizacja: Bydgoszcz/Warszawa

Frakcja: Circle Orboros

Post środa, 31 sierpnia 2016, 14:21

Re: Warroom2 oszust

Te co są nad nieobecnym serduszkiem? I tak nie działa. :/
Mówię o iOS jak coś
<<

Dziekan

Avatar użytkownika

Posty: 4513

Dołączył(a): czwartek, 8 sierpnia 2013, 11:58

Lokalizacja: Warszawa / Pruszków

Frakcja: Protectorate of Menoth

Post środa, 31 sierpnia 2016, 16:07

Re: Warroom2 oszust

tak, dziwne mi dziala :(

aktualizacje cos cos? wszystko masz naj?
Obrazek
<<

Epik

Avatar użytkownika

Posty: 283

Dołączył(a): poniedziałek, 18 listopada 2013, 17:16

Lokalizacja: Bydgoszcz/Warszawa

Frakcja: Circle Orboros

Post środa, 31 sierpnia 2016, 22:07

Re: Warroom2 oszust

Oooo właśnie we wczorajszej poprawce to naprawili. No i teraz wszystko działa. Dzięki!=)

Powrót do Dyskusje o WM&H

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość