FAQ  •  Zarejestruj  •  Zaloguj

Fenris

Moderator: Sędziowie

<<

tadeuszcz1

Posty: 2089

Dołączył(a): wtorek, 19 lutego 2013, 20:38

Frakcja: Khador

Post środa, 10 kwietnia 2019, 20:23

Fenris

Jak to jest z tym Fenrisem?
Jak wydrukowałem karty ze strony PP to:
Wersja konna daje Leadership: RISE
a wersja piesza daje Laedership: PATHFINDER.
tak ma być?
<<

Żela

Avatar użytkownika

Posty: 18

Dołączył(a): sobota, 15 października 2016, 12:24

Frakcja: Khador

Post środa, 10 kwietnia 2019, 21:47

Re: Fenris

Obie wersje powinny dawać RISE.
Wrocław
<<

Karpiu

Avatar użytkownika

Posty: 1612

Dołączył(a): poniedziałek, 11 maja 2015, 15:46

Frakcja: Khador

Post czwartek, 11 kwietnia 2019, 09:29

Re: Fenris

No chyba tak ale traci także repo i blood quenched. druga sprawa to to że na Leadership Doomreavers wersja na szkapie ma Rise a wersja bez szkapy ma relentless change i tracisz także graviusy z fellbladow :D
Nie spadaj z konia ;D
Ale to Babol w poprawkach kart PP.

Powrót do Pytania o zasady

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron