FAQ  •  Zarejestruj  •  Zaloguj

Pytania wszelakie mk. III

Moderator: Sędziowie

<<

Encaitar

Avatar użytkownika

Posty: 2321

Dołączył(a): piątek, 22 lutego 2013, 12:50

Lokalizacja: Kraków

Frakcja: Protectorate of Menoth

Post wtorek, 22 października 2019, 10:01

Re: Pytania wszelakie mk. III

Normalnie ma, ale chmury i modele sprayów nie blokują.
<<

Blak1

Posty: 169

Dołączył(a): poniedziałek, 19 listopada 2018, 21:52

Post wtorek, 22 października 2019, 10:02

Re: Pytania wszelakie mk. III

Jest napisane w podręczniku: nie sprayujesz poza LoS blokowany przez teren, oraz że ignorujesz chmurki na potrzeby LoS. Sprayjesz więc kolosa stojącego za lasem, ale nie modele, które stoją przed nim (też będące za lasem).
<<

QcDWG

Avatar użytkownika

Posty: 2091

Dołączył(a): poniedziałek, 19 września 2016, 17:39

Lokalizacja: Śląsk

Frakcja: Cygnar

Post wtorek, 22 października 2019, 14:08

Re: Pytania wszelakie mk. III

Smutne rzeczy piszecie, myślałem ze coven jest trochę leoszy niz jest xD
Tylko konstruktywne i merytoryczne opinie
<<

Tantal

Avatar użytkownika

Posty: 405

Dołączył(a): piątek, 15 lipca 2016, 23:26

Lokalizacja: Gliwice

Frakcja: Khador

Post wtorek, 22 października 2019, 18:27

Re: Pytania wszelakie mk. III

8-) 8-) Judipower 8-) 8-)
Obrazek
<<

Kysiek

Avatar użytkownika

Posty: 148

Dołączył(a): środa, 17 lutego 2016, 17:40

Frakcja: Legion of Everblight

Post środa, 23 października 2019, 16:53

Re: Pytania wszelakie mk. III

Czy jeśli model ma zasadę Spell Ward ( nie może być celem czarów, np. Maximus), to czy jest odporny też na pociski z Magic Ability? (np. od Hex Hunters)
ObrazekObrazekObrazek
<<

Kevin

Avatar użytkownika

Posty: 1854

Dołączył(a): poniedziałek, 24 listopada 2014, 23:15

Lokalizacja: Poznań

Frakcja: Trollbloods

Post środa, 23 października 2019, 17:41

Re: Pytania wszelakie mk. III

Nie jest odporny. Nie można go targetować. I tak, z magic ability też nie.
"Tym dziwniejsze jest, że prawdziwa wojna-a kilka prawdziwych wojen widziałem-pod względem porządku i ładu do złudzenia przypomina ogarnięty pożarem burdel"- A.Sapkowski "Chrzest Ognia"
ObrazekObrazek
<<

DaGreenBoy

Avatar użytkownika

Posty: 2036

Dołączył(a): czwartek, 21 lutego 2013, 20:09

Frakcja: Trollbloods

Post poniedziałek, 11 listopada 2019, 09:19

Re: Pytania wszelakie mk. III

Takie szybkie pytanko
Kolgrimy Feat zabiera Fly
Czyli Aurory 2 Feat (bonusy dla modeli z fly) nie działa pod odpalonym Featem Kolgrimy ?
Trollbloods : The Best Faction.
Khador: Only jack-heavy lists.
Chętnie zagram na małe punkty.
<<

QcDWG

Avatar użytkownika

Posty: 2091

Dołączył(a): poniedziałek, 19 września 2016, 17:39

Lokalizacja: Śląsk

Frakcja: Cygnar

Post poniedziałek, 11 listopada 2019, 11:05

Re: Pytania wszelakie mk. III

Zalezy czy to pulse czy while within. Jak to pierwsze to on może odzyskać fly recastem upkeepu afaik
Tylko konstruktywne i merytoryczne opinie
<<

Kevin

Avatar użytkownika

Posty: 1854

Dołączył(a): poniedziałek, 24 listopada 2014, 23:15

Lokalizacja: Poznań

Frakcja: Trollbloods

Post poniedziałek, 11 listopada 2019, 11:17

Re: Pytania wszelakie mk. III

Puls. Feat zdejmuję flighta, ale nie mówi, że nie można go dostać z powrotem. Więc jeśli w jakiś sposób przywrócimy zasadę flight , to będzie mógł skorzystać.
"Tym dziwniejsze jest, że prawdziwa wojna-a kilka prawdziwych wojen widziałem-pod względem porządku i ładu do złudzenia przypomina ogarnięty pożarem burdel"- A.Sapkowski "Chrzest Ognia"
ObrazekObrazek
Poprzednia strona

Powrót do Pytania o zasady

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron