FAQ  •  Zarejestruj  •  Zaloguj

Reload [X]

Moderator: Sędziowie

<<

raat

Avatar użytkownika

Posty: 300

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 16:41

Frakcja: Mercenaries

Post poniedziałek, 6 marca 2017, 11:38

Reload [X]

Hejka,
ile razy na turę można używać zdolności Reload [X]? Czy posiadając ją, można dokupować ataki podobnie do dokupowania ataków w melee, czy można tak zrobić tylko raz?

RELOAD [X] – This model can spend 1 focus point to make X additional ranged attacks with this weapon during its Combat Action.
<<

yaro

Avatar użytkownika

Posty: 7500

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 11:25

Lokalizacja: Krakow

Frakcja: Skorne

Post poniedziałek, 6 marca 2017, 11:44

Re: Reload [X]

X okresla ile razy mozesz dokupywac by wykonac dodatkowy atak.
Herudaio napisał(a):Nobody expects the Iosian inquisition!

0-6(1) > 10-7(3) ?
<<

Kevin

Avatar użytkownika

Posty: 1861

Dołączył(a): poniedziałek, 24 listopada 2014, 23:15

Lokalizacja: Poznań

Frakcja: Trollbloods

Post poniedziałek, 6 marca 2017, 11:44

Re: Reload [X]

Możesz tyle razy dokupić ile razy ile będziesz napisane miał w nawiasie.
"Tym dziwniejsze jest, że prawdziwa wojna-a kilka prawdziwych wojen widziałem-pod względem porządku i ładu do złudzenia przypomina ogarnięty pożarem burdel"- A.Sapkowski "Chrzest Ognia"
ObrazekObrazek
<<

Śliski

Avatar użytkownika

Posty: 2480

Dołączył(a): niedziela, 26 maja 2013, 23:29

Lokalizacja: Kraków

Frakcja: Legion of Everblight

Post poniedziałek, 6 marca 2017, 11:47

Re: Reload [X]

Co wazne, X nie okresla ile dodatkowych atakow za 1 foc robisz.
<<

raat

Avatar użytkownika

Posty: 300

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 16:41

Frakcja: Mercenaries

Post poniedziałek, 6 marca 2017, 12:23

Re: Reload [X]

ok, dzięki :)

Powrót do Pytania o zasady

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość