FAQ  •  Zarejestruj  •  Zaloguj

Massive vs. Crit Slam/Throw

Moderator: Sędziowie

<<

Arhain

Avatar użytkownika

Posty: 5233

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 12:59

Lokalizacja: Warszawa

Frakcja: Grymkin

Post wtorek, 28 maja 2013, 21:01

Massive vs. Crit Slam/Throw

Maudlin napisał(a):Answer is: The Massive rule prevents a model from being moved by Slams, Throws and Pushes. It does not prevent the effect itself or any damage resulting from it.

The next errata will reflect this change.

http://privateerpressforums.com/showthr ... can-not-be

W końcu jest oczekiwany ruling. Muły mogą już spokojnie pruć w kololosy i BE :)
<<

Herudaio

Avatar użytkownika

Posty: 2981

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 09:39

Lokalizacja: Brytyjskie Terytorium Oceanu Indyjskiego

Frakcja: Khador

Post wtorek, 28 maja 2013, 22:21

Re: Massive vs. Crit Slam/Throw

Wyprzedziłeś mnie o chwilę, aż miałem wrzucać w "Nowości".

To zmienia dużo więcej niż Mułowo-Konquestowe "critical fail". Nagle w kolosy można zrobić combo-smite, chain attack działa, tornado, force hammer. Dużo tego :)
Dieta Sosnowiecka napisał(a):Pyry i wyngiel.


"I ask only for an enemy worth fighting,
and a cause worth fighting for."
- Spartan prayer
<<

Arhain

Avatar użytkownika

Posty: 5233

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 12:59

Lokalizacja: Warszawa

Frakcja: Grymkin

Post wtorek, 28 maja 2013, 22:25

Re: Massive vs. Crit Slam/Throw

Wszystko tylko nie mój Grab and Smash :( Mauler nadal ma za słabą głowę.
<<

yaro

Avatar użytkownika

Posty: 7519

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 11:25

Lokalizacja: Krakow

Frakcja: Skorne

Post wtorek, 28 maja 2013, 22:31

Re: Massive vs. Crit Slam/Throw

bronzeback tez.
Herudaio napisał(a):Nobody expects the Iosian inquisition!

0-6(1) > 10-7(3) ?
<<

MJ

Avatar użytkownika

Posty: 893

Dołączył(a): czwartek, 21 lutego 2013, 20:59

Lokalizacja: Bydgoszcz

Frakcja: Mercenaries

Post wtorek, 28 maja 2013, 22:48

Re: Massive vs. Crit Slam/Throw

Ooo, czyli Bashery mogą sobie jednak za darmo slamować w kolosy z tune up do obrażeń, może jednak zacznę wystawiać swojego :)
Obrazek
My chief inclusions in a Constance Blaize list are Constance and regret.

Powrót do Pytania o zasady

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości