FAQ  •  Zarejestruj  •  Zaloguj

Whydak kaleczy Legionem

<<

Arek_HE

Posty: 78

Dołączył(a): niedziela, 20 marca 2016, 21:50

Frakcja: Legion of Everblight

Post poniedziałek, 9 kwietnia 2018, 10:27

Re: Whydak kaleczy Legionem

To musisz tylko wiedzieć, że Overrun nie odpala sie z assault spreya. Tylko z combat action.
<<

m4estro90

Avatar użytkownika

Press Ganger

Posty: 1312

Dołączył(a): sobota, 10 stycznia 2015, 19:23

Lokalizacja: Poznań

Frakcja: Khador

Post poniedziałek, 9 kwietnia 2018, 10:32

Re: Whydak kaleczy Legionem

Arek_HE napisał(a):To musisz tylko wiedzieć, że Overrun nie odpala sie z assault spreya. Tylko z combat action.


Overrun - Cost 2, 6" range
When target model in the caster's battlegroup destroys an enemy model, one model in the caster's battlegroup can make a full advance, and then Overrun expires. Lasts for one turn (or less).

Areczku, z tego co czytam opis czaru to nie masz racji
Obrazek
<<

Whydak

Avatar użytkownika

Posty: 889

Dołączył(a): sobota, 30 kwietnia 2016, 08:55

Lokalizacja: Kraków

Frakcja: Legion of Everblight

Post poniedziałek, 9 kwietnia 2018, 10:37

Re: Whydak kaleczy Legionem

Ma, Erratowali to żeby Kallus sobie nie mógł szarżować na 19-22" :D Jest dorzucony zapis, że w combat action.

Wiem, że się nie odpala z assaulta i impactow ale nadal fajne :D
Blak napisał(a):Naszą scenę trzymają nie zasady, nie modele, tylko forumowy flejm. xD
<<

Whydak

Avatar użytkownika

Posty: 889

Dołączył(a): sobota, 30 kwietnia 2016, 08:55

Lokalizacja: Kraków

Frakcja: Legion of Everblight

Post poniedziałek, 16 kwietnia 2018, 22:31

Re: Whydak kaleczy Legionem

Blak napisał(a):Naszą scenę trzymają nie zasady, nie modele, tylko forumowy flejm. xD
<<

Kysiek

Avatar użytkownika

Posty: 99

Dołączył(a): środa, 17 lutego 2016, 17:40

Frakcja: Legion of Everblight

Post piątek, 20 kwietnia 2018, 12:35

Re: Whydak kaleczy Legionem

A czy można wrzucić dwa Overruny w jednej turze? Np. jeden na Bolca drugi na Zuriela. Bolec zabija i rusza się Zuriel, potem Zuriel zabija i rusza się Kallus albo inny nephilim?
<<

Whydak

Avatar użytkownika

Posty: 889

Dołączył(a): sobota, 30 kwietnia 2016, 08:55

Lokalizacja: Kraków

Frakcja: Legion of Everblight

Post piątek, 20 kwietnia 2018, 12:40

Re: Whydak kaleczy Legionem

3 też można. Tylko każdy na inny model i jest ograniczenie, że 1 model się może ruszyć z overruna tylko raz.
Blak napisał(a):Naszą scenę trzymają nie zasady, nie modele, tylko forumowy flejm. xD
<<

QcDWG

Posty: 1238

Dołączył(a): poniedziałek, 19 września 2016, 17:39

Lokalizacja: Śląsk

Frakcja: Skorne

Post piątek, 20 kwietnia 2018, 14:34

Re: Whydak kaleczy Legionem

Mozesz rzucic 3 na 1 model tylko nie bedzie mialo to zadnego efektu imo
<<

Kysiek

Avatar użytkownika

Posty: 99

Dołączył(a): środa, 17 lutego 2016, 17:40

Frakcja: Legion of Everblight

Post piątek, 20 kwietnia 2018, 15:21

Re: Whydak kaleczy Legionem

No dobra a czy Kallus może rzucić ten czar na siebie, zaszarżować, zabić coś, potem samemu zrobić full advance i ponownie wykonać atak na inny model? Czy nie można rozdzielać ataków na dwie fazy?
<<

yaro

Avatar użytkownika

Press Ganger

Posty: 7133

Dołączył(a): poniedziałek, 18 lutego 2013, 11:25

Lokalizacja: Krakow

Frakcja: Skorne

Post piątek, 20 kwietnia 2018, 15:25

Re: Whydak kaleczy Legionem

moze
Herudaio napisał(a):Nobody expects the Iosian inquisition!

0-6(1) > 10-7(3) ?
<<

Kysiek

Avatar użytkownika

Posty: 99

Dołączył(a): środa, 17 lutego 2016, 17:40

Frakcja: Legion of Everblight

Post piątek, 20 kwietnia 2018, 15:40

Re: Whydak kaleczy Legionem

Heh, w takim razie kocur, czemu ludzie tak mało na nim grają? Jakieś wady/haczyki?

U mnie tylko problem był z Menothem i innymi takimi których nie da się podpalić.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Legion of Everblight

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość